lt
Rūpinamės Jūsų namais!
Puslapiai Apie mus Mūsų paslaugos Šilumos reguliavimas

Šilumos reguliavimas

Šiluma
Klaidinga manyti, jog šilumos tiekėjams rūpi, kokia oro temperatūra tvyro kiekviename bute. Kad šaltuoju metų laiku Jūsų namuose būtų komfortiškai šilta, rūpinamės mes – „Kauno centro būstas“.

Dažnai pasitaiko, jog gyvenamosiose patalpose būna tai per šalta, tai per tvaku. Ši problema itin aktuali senos statybos daugiabučiuose, nes juose funkcionuoja išbalansuotos šildymo sistemos. Mūsų specialistai nustato priežastį, kodėl viename bute šalta, o kitame karšta, ir subalansuoja sistemą.
 
Nuolat analizuojame, koks yra Jūsų namo šilumos suvartojimas ir siūlome priemones, kaip sutaupyti. Be to, kiekvieną rudenį, prieš šildymo sezoną, paruošiame Jūsų namo šilumos punktą žiemai.
 
Senus daugiabučius neretai kamuoja dar viena liga – tenka ilgai laukti, kol iš čiaupo pradės tekėti šiltas vanduo. Jei susidūrėte su šia problema, nedelskite ir skambinkite mums - nustatysime priežastį ir pasiūlysime optimalų sprendimą.
 
Atminkite - šilumininkai atsakingi tik už šilumos tiekimą iki namo įvado. Kad Jūsų namuose būtų šilta ir komfortiška, rūpinamės mes!